sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Vastailen vain päivä-kysymyksiin ja yritän jaksaa.

Päivä 2: Oletko tyytyväinen pituuteesi?
-Haluaisin olla hieman pidempi. Olisin todella tyytyväinen jos pääsisin pituuteen 170cm. Mutta se ei ole kuitenkaan kovin todennäköistä,mutta aina voi toivoa.

Päivä 3: Kenen vartaloa ihailet ja miksi?
-Ihailen ihastustani sillä hän on pitkä ja laiha. Hänellä on ohuet jalat ja hän on todella kaunis <3
Ihailen myös hänen luonnettaan ja sen ansiosta hän muuttuu ulkoisesti aina vain kauniimmaksi silmissäni vaikka hän näyttäisi miltä tahansa.

Päivä 4: Mitä pelkäät kaikkein eniten painon pudottamisessa?
-Pelkään...etten onnistu siinäkään. Pelkään myös sitä,että ihmiset pitävät minua pinnallisena ja itsekkäänä jos saavat tietää laihdutuksestani ( :O )

Päivä 5: Miksi haluat pudottaa painoa? Teetkö sen itsesi vuoksi?
-Tahdon pudottaa painoa kelvatakseni muille ja tunteakseni itseni kauniiksi. Toivoisin olevani pieni ja lähes näkymätön enkä sellainen mikä nyt olen.

Päivä 6: Jos ahmit, miksi teet niin?
-Jos ahmin....en tiedä,en muista,en pysty ajattelemaan. Ajatukseni eivät ole nyt selkeitä ja päätä särkee,on paha olla ja hieman huimaakin. Söin pari tuntia sitten 2 leipää,koska halusin heikotuksen katoavan mikä melkein riistäytyi ahmimiseksi...en kuitenkaan osaa vastata kysymykseen.

1 kommentti:

  1. Kiva kun kommentoit :) Enpä kai mä viitsi asiasta kaverille mainita. ; P Joo tuo lähihoitaja on sillä tavalla rankkaa kun siellä puhutaan paljon terveellisistä elämäntavoista ja puhutaan kaikista sairauksista, syömishäiröistäkin, mielenterveydestä ja kaikkea, sitä on mukava sitten kuunnella ja tajuta mihin itse on ajautumassa.. : D
    tsemppiä sulle. : )

    VastaaPoista